Curry cu 3 tipuri de cartofi si oua de vara

de ralu_river in Mancaruri de legume, 31 Oct 2012 | 988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Curry:
  • cartofi noi;
  • cartofi albi;
  • cartofi dulci;
  • ulei de masline;
  • Mirodenia;
  • o ceapa rosie;
  • patrunjel tocat;
  • curry;
  • Garam Masala;
  • lapte de cocos;
  • o conserva de mazare.
  • Oua de vara:
  • 2 oua;
  • 1/2 dovlecel;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • ulei de masline;
  • o rosie;
  • busuioc;
  • cimbru;
  • oregano;
  • sare;
  • Mirodenia.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry cu 3 tipuri de cartofi si oua de vara:

Curry:


Se toaca ceapa si se caleste in putin ulei de masline. Se condimenteaza si se pun cartofii cuburi, un pahar de apa, lapte de cocos si se lasa la fiert la foc mic pana scade sosul si se inmoaie cartofii, amestecand des. Spre sfarsit se adauga mazarea scursa si patrunjelul tocat.


Oua de vara:


Dovlecelul se curata de coaja, se taie cubulete si se caleste 5 minute in putin ulei. Se taie usturoiul felii si rosia cubulete si se pun in tigaie, peste dovlecel, impreuna cu condimentele. Dupa 2 minute se fac 2 adancituri printre legume si se sparg ouale. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa 2-3 minute pe foc mic, pana sunt gata ouale.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curry cu 3 tipuri de cartofi si oua de vara" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Sim0na 1

01.11.2012, 19:47

MIUTA 1

02.11.2012, 14:45

Delicios

mamaieelena 1

02.11.2012, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Curry de cartofi cu oua ochiuri