Cus-cus cu pipote si inimi de pui

de MotanLaOale in Pui, 15 Feb 2012 | 4605 vizualizari

 

Este prima oara cand fac si mananc cus-cus. Am vazut la Ina si Medi si am incercat si eu. Este bun si o sa mai fac si alte retete cu cus-cus.

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 250g cus-cus
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei capia verde
  • 2 morcovi
  • 5 catei de usturoi
  • 400g rosii taiate in bulion
  • 100ml bulion
  • 50g unt
  • 3 linguri ulei
  • busuioc
  • marar
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu pipote si inimi de pui:

Pipotele si inimile se curata si se spala.


Zarzavatul se curata si se toaca marunt.


Intr-o cratita se calesc zarzavaturile 3-4 minute in ulei, se adauga pipotele si inimile, rosiile taiate in bulion si bulionul.


Se pune sare si piper si putina apa si se fierbe pana sunt facute pipotele si inimile.


Separat intr-o alta ctatita se caleste cus-cusul in unt pana devine auriu, se toarna 750ml apa, putina sare, nucsoara si se fierbe 10-15 minute pana este absorbita apa.


Se toarna cus-cusul peste zarzavat si pipote si se mai fierbe 5 minute, amestecand.


Mie mi-a fost lene sa amestec, asa ca am bagat-o in cuptor 15 minute.


La final se pune si mararul tocat marunt.


Este foarte buna.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

15.02.2012, 18:38

simona119 1

16.02.2012, 13:47

mancarea mea preferata, gatita de bunica cand eram micuta

MotanLaOale 1

16.02.2012, 14:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Porumbei in sos de stafide