Deliciu cu capsuni si struguri

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 17 Apr 2010 | 1390 vizualizari

 

inventie proprie

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • un pachet budinca cu gust de capsuni
  • 550 ml lapte
  • 5 linguri de zahar
  • un borcan de nutela
  • cateva capsuni
  • cateva boabe de struguri
  • un pachet jeleu rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu capsuni si struguri:

pt inceput pregatim budinca conform instructiunilor de pe pachet, dupa care o dam la racit.


intre timp inmuiem piscoturile in putin lapte si le punem sub forma de blat, dupa care le acoperim cu cateva linguri de nutella, peste care punem capsuni taiate felii, apoi peste capsuni punem jumatate din budinca si peste aceasta struguri taiati pe jumatate ( ii taiem pe jumatate si le scoatem samburii), apoi iar un start de piscoturi inmuiate in lapte si din nou repetam procedeul.


deasupra oranam cu capsuni si pregatim jeleul conform instructiunilor de pe pachet, pe care il vom pune deasupra, pt inceput il vom pune in mijloc, pt k acesta se distribuie sg catre margini.


dam la rece cateva ore inainte de servire.


pot sp k este un deliciu.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu capsuni si struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Dana Cristea - pusikmea 1

18.04.2010, 15:29

da ela, bucura-te, k si eu ma bucur k nu sunt singura mancacioasa de pe aici

nadina73 1

18.04.2010, 16:55

pusik mai ai ,ne primesti si pe noi sau numai pe ela?

Dana Cristea - pusikmea 1

18.04.2010, 21:28

cum sa nu nadina, sa va ingrasati si voi, ce naiba, nu sunt egoista

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu capsuni