Desert banana bread

de trifadalia in Prajituri, 15 Feb 2018 | 751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 340 gr de banane decojite ( aproximativ 4 banane mai mici)
  • 260 gr de faina
  • 100 gr de unt cu 80 % grasime
  • 100 gr ciocolata
  • 100 gr de zahar
  • 2 oua
  • 50 gr de nuci
  • 10 gr praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert banana bread:

Se paseaza bananele ( bananele trebuie sa fie cat mai coapte pentru a se putea pasa. Trebuie sa obtii 340 gr pasate).


Se pune untul bine topit impreuna cu zaharul. Se amesteca. Se pun ouale cate unul fiecare, amestecand pana ce se incorporeaza fiecare ou. Se adauga pireul de banane si se amesteca pana la incorporare. Se adauga faina si praful de copt, sarea, esenta de vanilie, amestecand usor pana la incorporarea fainei, iar la final se adauga nuca si ciocolata ( se poate adauga ori nuca ori ciocolata, eu am renuntat la nuca la comanda fiicei mele). Se amesteca din nou. Compozitia se pune intr-o tava de chec pe care am uns-o cu ulei. Se niveleaza usor si se coace in cuptorul incalzit la 160 de grade C, aproximatix o ora. Checul cu banane dupa racire se feliaza, se serveste alaturi de un pahar cu lapte sau la o ceasca de cafea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert banana bread" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

15.02.2018, 18:15

Delicios!

Rocsi 1

15.02.2018, 20:10

Ce bun o fi!

elucubratiiculinare 1

16.02.2018, 08:48

ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta