Desert biscuiti boabe de cafea

de xana in Dulciuri, 20 Dec 2017 | 2684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cescuta de cafea tare
  • 140 gr margarina
  • 1 galbenus
  • 90 gr zahar pudra
  • 55 gr amidon
  • 180 gr faina
  • 2 linguri cacao neagra
  • ½ de lingurita esenta de vanilie
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti boabe de cafea:

Margarina la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul, galbenusul, un praf de sare si vanilia pana devine o crema pufoasa. Punem cafeaua rece si amestecam. Se adauga apoi faina,amidonul si cacaua cernute si se omogenizeaza. Se obtine un aluat moale, dar care nu se lipeste de maini pe care il dam la frigider pentru 20 de minute.

Formam apoi bilute cat o nuca pe care le apasam usor si, cu ajutorul unui betisor (ca cel pentru frigarui), facem o linie pe suprafata fiecareia. Le dam apoi la frigider pentru minim 15 minute.

 

Dupa acest timp, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la 200ºC, pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

Mi-a iesit o tava de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti boabe de cafea" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de cozonac pufos cu aluat oparit