Desert biscuiti cu ciocolata si bezele

de Catalina L in Dulciuri, 13 Mar 2018 | 450 vizualizari

 

O reteta rapida si foarte simpla de facut :)
Nmic nu este mai bun decat biscuitii de casa si cum imi ramaneau cateva bezele m-am gandit sa le asociez cu ciocolata.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/biscuiti-cu-ciocolata-si-bezele.html

 

INGREDIENTE

  • 90 g de unt moale
  • 80 g de zahar
  • 60 g cacao
  • 8 bezele mici
  • 60 g de apa
  • 240 g de faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu ciocolata si bezele:

Taiati bezelele in bucatele.


Puneti folie alimentara intr-o forma de chec (9 x20 cm) pe toata suprafata.


Puneti, untul, zaharul, cacaua si apa intr-o oala pe foc.


Nu trebuie sa fiarba, trebuie numai ca untul sa fie topit si ca cioccolata si zaharul sa fie bine incorporate.


Luati de pe foc si turnati toata faina.


Amestecati bine cu o lingura de lemn.


Puneti aluatul format in forma de chec, acoperiti cu folie si lasati minimum 2 ore la rece (am lasat o noapte).


Incalziti cuptorul la 180°C.


Scoateti din forma, indepartati folia si taiati felii subtiri de 2 mm.


Puneti biscuitii pe hartie de copt sau pe o foaie in silicon si dati la cuptor timp de 15-20 minute..


Lasati-i sa se racceasca pe un gril.


Se pot conserva intr-o cutie metalica.

 

TIPS-URI

1

mi-au iesit 40 biscuiti de 4x7cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu ciocolata si bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elucubratiiculinare 1

16.03.2018, 08:03

Rocsi 1

16.03.2018, 20:20

Si din astia as servi cativa!

RuxyRux 1

20.03.2018, 22:27

Ce deliciu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de porc

de Ancutsa 5

ieri la 21:20

Cartofi umpluţi cu brânza şi afumătură de casă

de Ancutsa 5

ieri la 21:13

Gem de caise

de Ancutsa 5

ieri la 20:15

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Televizor