Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dacă vă doriți să pregătiți niște biscuiți delicioși care să își păstreze forma în timpul coacerii, vă invit să încercați această rețetă (cel puțin așa garantează Dana Tudor, dacă se urmează sfaturile)Eu recunosc că nu am respectat întru totul sfaturile, pentru că timpul nu îmi permitea. Am avut ca sursă de inspirație o rețetă de la Dana Tudor. Au ieșit grozav de delicioși și s-au evaporat rapid din farfurie. Eu i-am pregătit împreună cu fetița mea, și i-am decupat cu ajutorul decupatorelor animăluțe, i-am ștampilat cu Moș Crăciun și nu au ieșit tocmai perfecți. :D
1
avem doua reguli de respectat pentru un rezultat bun. Prima este sa folosim decupatoare de marimi apropiate pentru fiecare tava. In acest fel, rezulta o coacere egala si uniforma a biscuitilor. A doua este sa introducem din nou in frigider pentru cateva minute aluatul intins intre cele doua foi de copt si abia apoi sa incepem decuparea biscuitilor. In acest fel vom obtine biscuiti cu margini drepte.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult