Desert biscuiti Spritz

de Catalina L in Dulciuri, 21 Dec 2019 | 942 vizualizari

 

 "Bunatati pentru Craciun".
Sper c-ati fost cuminti caci vin cu biscuiti :)
Dupa reteta clasica in forma de S si W va prezint o noua varianta de biscuiti spritz la fel de buna.
Biscuitii sau fursecurile « spritz » sunt o veritabila institutie in Germania si in regiunea Lorraine din Franta.
Sunt la origine o specialitate austriaca preparata de obicei de sarbatorile de Craciun sau pentru a acompania cafeaua sau ceaiul.
 Va recomand sa folositi un unt scump de calitate si veti vedea diferenta.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/12/biscuiti-spritz.html
 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de faina
  • 140 gr de zahar pudra (sau zahar tos mixat)
  • 200 gr de unt de calitate frantuzesc @Échiré
  • 2 oua
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 varf de sare
  • 100 g de ciocolata neagra
  • nuca de cocos rasa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti Spritz:

Am mixat zaharul tos timp de 2 minute.


Bateti untul cu zaharurile pana devine cremos.


Adaugati treptat ouale si sarea.


Incorporati treptat faina si formati aluatul.Luati o bucata de aluat si o puneti intr-o presa de biscuiti (sau intr-un posch solid).


Presati si faceti apoi forme: litere, carligi, potcoave, batonase..


Am facut cateva litere pentru a sarbatori la serviciu plecarea la pensie a unei dragi colege.


Puneti-i pe o placa acoperita cu o foaie de copt.


Incalziti cuptorul la 180°C.


Puneti-i la rece pana cand cuptorul se-ncalzeste- 10-15 minute.


Dati la cuptor pentru 12-15 minute.


Lasati-i sa se raceasca pe un grill.


Topiti ciocolata la "bain-marie".


Decorati biscuitii la un capat sau la ambele capete cu ciocolata. Presarati (sau nu) nuca de coccos peste ciocolata.


Conservati-i intr-un borcan din sticla sau intr-o cutie metalica.

TIPS-URI

1

reteta pentru 70 de biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti Spritz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

22.12.2019, 22:09

Deliciosi!

Geanina87 1

23.12.2019, 11:02

mihaelar63 1

28.12.2019, 02:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bezele Panda

de RODIMUR 7

la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

ieri la 21:14

Chec cu mure

de Lau 9

ieri la 20:34

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura din batoane "mars"