Tort de lamaie

de nadina73 in Dulciuri, 29 Aug 2010 | 6334 vizualizari

 

din nou un tort foarte rapid,dar preparat de bebe nu de mine.....................

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tort mousse lamaie
  • 250 ml lapte foarte rece
  • 50 g unt
  • 75 ml apa rece
  • bomboane ce ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de lamaie:

Se amesteca bine continutu de biscuiti zdrobiti cu untul si se pune in forma de plastic(este in pachet)


Praful de crema se amesteca cu laptele foarte rece(bebe nu a respectat si nu s-a intarit destul de tare pe moment)dupa care se pune peste blatul de biscuiti.


Praful de gelatina din plic se amesteca cu 75 ml apa si se toarna peste crema(cum crema era prea moale,gelatina a intrat in crema)dar a fost super bun si asa si chiar interesant.vorba lui bebe ,hai ma ca daca tu vroiai sa iasa asa nu iti iesea.


Se da tortu la rece 2 ore,se decoreaza cu feliute de lamaie sau bombonele


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

epurasha2bb 1

30.08.2010, 22:18

arata excelent! bravo sotului, as gusta SI EU!Acum ii scot ochii la al meu ca uite altii cum fac

Teo 1

31.08.2010, 22:19

ce m-as racori cu o felie !

adry88 1

18.05.2011, 21:28

o portie primesc si eu dak totul nu se poate k arata super bn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Strudel vienez