Tort de lamaie

de nadina73 in Dulciuri, 29 Aug 2010 | 8525 vizualizari

 

din nou un tort foarte rapid,dar preparat de bebe nu de mine.....................

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tort mousse lamaie
  • 250 ml lapte foarte rece
  • 50 g unt
  • 75 ml apa rece
  • bomboane ce ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de lamaie:

Se amesteca bine continutu de biscuiti zdrobiti cu untul si se pune in forma de plastic(este in pachet)

Praful de crema se amesteca cu laptele foarte rece(bebe nu a respectat si nu s-a intarit destul de tare pe moment)dupa care se pune peste blatul de biscuiti.

Praful de gelatina din plic se amesteca cu 75 ml apa  si se toarna peste crema(cum crema era prea moale,gelatina a intrat in crema)dar a fost super bun si asa si chiar interesant.vorba lui bebe ,hai ma ca daca tu vroiai sa iasa asa nu iti iesea.

Se da tortu la rece 2 ore,se decoreaza cu feliute de lamaie sau bombonele

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

epurasha2bb 1

30.08.2010, 22:18

arata excelent! bravo sotului, as gusta SI EU!Acum ii scot ochii la al meu ca uite altii cum fac

Teo 1

31.08.2010, 22:19

ce m-as racori cu o felie !

adry88 1

18.05.2011, 21:28

o portie primesc si eu dak totul nu se poate k arata super bn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si piersici