Desert briose cu crema de unt si branza

de cristina1985 in Prajituri, 22 Iul 2019 | 1594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose:
  • 150 g faina
  • 2 lg cacao
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • un praf sare
  • 100 g unt
  • 30 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g zahar pudra
  • 1 lg-ta esenta rom
  • Crema de unt si branza:
  • 50 g unt moale
  • 150 g crema de branza cu mere si stafide
  • 2 lg zahar pudra
  • Ornat:
  • bombonele pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu crema de unt si branza:

Pentru briose: se amesteca faina, cacaua, praful de copt si sarea. Untul se topeste si se lasa la racit. Se adauga peste faina, laptele, ouale, esenta rom si untul. Se pune aluat in forme de briose (eu am avut forme de silicon si de aceea nu am folosit hartie de copt) si se coc cam 18 - 20 minute, sau pana sunt gata. Se incearca cu un betisor.

Crema: untul la temperatura camerei, se amesteca cu zaharul pudra si crema de branza cu mere si stafide (nu am gasit cu vanilie). Se pune crema peste briosele racite si se orneaza cu bombonele din zahar.

Mi-au iesit 11 briose.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu crema de unt si branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem de capsuni