Desert Brownie cheesecake

de Rocsi in Prajituri, 30 Mai 2018 | 2277 vizualizari

 

"Picnicul Bucatarasilor"
Astazi va las un desert minunat pentru iubitorii de ciocolata, dar si pentru cei care iubesc branza si deserturile cu branza. Ce spuneti, va tenteaza sa pregatiti acest minunat cheesecake? Pe mine m-a cucerit la prima vedere si l-am pregatit imediat! Multumesc Corina pentru reteta 💗💗💗.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
    • 120 gr unt
    • 3 oua
    • 90 gr zahar
    • 80 gr faina
    • 30 gr cacao
    • 1 lingurita praf de copt
    • 2 lingurite vanilie
    • un praf de sare
    Pentru umplutura:
    • 650 gr branza de vaci cremoasa
    • 150 gr crema de branza
    • 3 oua
    • 140 ml frisca lichida
    • 110 gr zahar pudra
    • 1 lingurita plina amidon
    • 2 lingurite vanilia
    • coaja rasa de lamaie
    Pentru glazura:
    • 200 gr ciocolata Nestle Dessert Noir
    • 150 ml frisca lichida
    • fulgi de migdale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Brownie cheesecake:

Blatul: Intr-un bol cerneti faina cu cacaua. Adaugati zaharul, praful de copt, sarea, amestecati. Topiti untul, il adaugati peste ingredientele de mai sus. Incorporati ouale si vanilia. Tapetati cu hartie de copt o tava cu diametrul de 23 cm, turnati compozitia de blat. Il introduceti in cuptorul incins, la 180 de grade C, pentru 20 de minute.


Umplutura: Puneti in robot branza de vaci, crema de branza, vanilia, amidonul si zaharul pudra. Pulsati bine pana devine cremoasa. Incorporati ouale unul cate unul, iar la final adaugati frisca lichida, coaja rasa de lamaie si mai pulsati pana ingredientele sunt bine incorporate. Dupa ce blatul a stat la cuptor 20 de minute, il scoateti, turnati usor umplutura si o nivelati. Introduceti cheesecake-ul iar in cuptor, de aceasta data la 160 de grade C, pentru circa 60 de minute. Cand este gata, il scoateti din cuptor si il lasati sa se raceasca.


Glazura: Rupeti bucatele ciocolata. O puneti intr-un vas de inox impreuna cu frisca lichida. Transferati totul pe baie de aburi, amestecati continuu pana ciocolata este complet topita. Glazura obtinuta o turnati pe mijlocul prajiturii, o lasati sa curga usor si in jos. Presarati fulgi de migdale. O lasati sa se tempereze putin, apoi o dati la rece 1-2 ore. Se portioneaza si se serveste.


Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Brownie cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

kytz 1

03.06.2018, 10:23

Waw, ce bunătate!

Rahela Velicu 1

03.06.2018, 20:11

Minunat!

Rocsi 1

04.06.2018, 10:24

Va multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficat de pui prajit la tigaie
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura in doua culori - de post