Desert brownies cu cirese Maraschino

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 24 Aug 2017 | 2823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame ciocolata amaruie
  • 100 grame ciocolata cu lapte
  • 3 linguri cacao
  • 120 de grame de unt
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 3 oua mari
  • sare
  • 1 si 3/4 cani zahar brun
  • 1 cana de faina
  • 200 grame cirese Maraschino, fara samburi
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert brownies cu cirese Maraschino:

Se preicalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se tapeteaza o tava mica cu hartie de copt si se unge cu ulei de floarea soarelui.

Se taie ciocolata in bucati de marime potrivita si se topeste, impreuna cu untul folosid tehnica bain-marie. 

Intre timp, se amesteca ouale cu vanilia, sare si zaharul intr-un vas incapator. 

Se adauga cacao peste ciocolata topita, se amesteca pentru omogenizare si se adauga mixul peste oua, amestecand cu un tel. La final, se adauga faina, se incorporeaza cu ajutorul unei spatule, apoi se adauga ciresele si se amesteca usor. 

Se transfera compozitia in tava si se coace 20-25 de minute, pana cand suprafata este ferma si incepe sa se restraga usor de pe margini. 

Se lasa la racit complet, apoi se taie in 16 bucati cu un cutit pentru paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert brownies cu cirese Maraschino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu alune si caramel