Reteta de prajitura cu branza si cacao

de Catalina L in Prajituri, 9 Feb 2023 | 2409 vizualizari

 

Pare dificil de facut dar este foarte rapid si simplu Reteta de prajitura cu branza si cacao. Cel mai dificil este sa asteptam sa se raceasca, ideal de lasat o noapte la rece.
Reeta keto/low carb, fara gluten
Ingredientele neceare sunt: migdale, cacao, indulcitor, unt, branza vaci, ricotta, mascarpone, oua.

https://www.blogulluicatalina.com/2022/04/cheesecake-prajitura-cu-branza-si-cacao.html

 

INGREDIENTE

Ingredientele pentru Reteta de prajitura cu branza si cacao

Aluat :

  • 120 gr de migdale macinate
  • 2 linguri de cacao fara zahar
  • 2 linguri indulcitor érithritol sau zahar
  • 60 gr de unt semi-sarat topit

Umplutura:

  • 110 gr de branza de vaci de casa
  • 250 gr de ricotta
  • 80 gr de mascarpone
  • 3 oua
  • 1 lingurita aroma de vanille
  • 90 gr indulcitor érithritol sau 100g de zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de prajitura cu branza si cacao:

Iata cum se prepara Reteta de prajitura cu branza si cacao

Topiti untul. Amestecati migdalele macinate cu cacaoa si indulcitorul.

Adaugati untul si amestecati.

Ungeti forma si puneti hartie pe fund.

Puneti 2/3 din compozitie si etalati-o pe fundul formei, apasati cu o lingura.

Dati la rece.

Amestecati branza de casa cu branza ricotta si indulcitorul.

Incorporati  mascarponele, ouale treptat si vanilia.

Amestecati.

Varsati compozitia peste aluatul cu cacao si decorati  deasupra cu aluatul ramas.

Coaceti la 180 °C timp de 50 - 60 minute.

Lasati sa se raceasca, scoateti din forma si dati la rece cel putin 2 ore.

Minunat !

Vezi si reteta de Prajitura cu mere si nuci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de prajitura cu branza si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

13.02.2023, 15:35

Panacris 1

13.02.2023, 20:43

Bună idee!

Rocsi 1

14.02.2023, 20:39

Este pe placul meu aceasta prajitura!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din foi de albusuri cu nuca si crema de lapte