Desert brownies cu Nutella

de - Andreea - in Prajituri, 12 Apr 2018 | 1486 vizualizari

 

Foarte usor de preparat ... iar rezultatul este un deliciu absolut ! Merita incercata aceasta prajitura !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr Nutella
  • 150 gr unt
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 70 gr faina tip '00'
  • 1 varf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert brownies cu Nutella:

In primul rand untul trebuie sa fie la temperatura camerei.


Intr-un bol, punem untul impreuna cu Nutella si amestecam bine.


Intr-un alt bol punem zaharul si ouale si mixam cu ajutorul unui mixer pana devin de culoare deschisa si spumoase.


Adaugam crema de unt si Nutella, amestecand cu o spatula.


Punem faina, un varf de sare si amestecam totul bine.


Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia.


Punem tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 25-30 minute.


Cand prajitura s-a copt, scoatem tava din cuptor si lasam prajitura sa se raceasca complet inainte de a portiona.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Pentru aceasta prajitura folosim o tava 24*24 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert brownies cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

- Andreea - 1

15.04.2018, 18:07

Oana

kytz 1

16.04.2018, 07:06

Îmi place mult!

- Andreea - 1

16.04.2018, 08:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de frisca.