Desert cheesecake cu capsuni

de Codrutaz in Dulciuri, 1 Ian 2021 | 186 vizualizari

 

Retete festive de iarna

 

INGREDIENTE

  •  Blat biscuiti:
  • 200 g biscuiți digestivi mărunțiți
  • 100 g unt topit
  • 10 linguri lapte
  • Strat 1:
  • 400 g capsuni congelate
  • 200 g zahăr
  • 1 plic gelatină foi
  • 400 g crema brânză
    200  g smântână pentru frișcă
  • Esență vanilie
  • Strat 2:
  • 200 g căpșuni congelate
  • 100 g zahăr
  • 1 plic gelatina
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu capsuni:

Blat biscuiți: biscuiții se amestecă cu untul topit si laptele. Se presează în tavă cu ajutorul unui pahar.



Strat1: se hidratează gelatina. Căpșunile și zahărul se fierb pe foc până se îngroașă puțin (10-15 minute).



Se ia de pe foc și se adaugă foile de gelatină hidratate și esența de vanilie. Se lasă la răcit. După ce ajunge la temperatura camerei se mizează smântână pentru frișcă și crema de brânză. Se adaugă gemul de căpșuni și se pune peste stratul de biscuiți. Se bagă la congelator până pregătim al doilea strat.



Strat2: se hidratează gelatina conform informațiilor de pe ambalaj. Se fierb căpșunile cu zahărul câteva minute dupa care se pasează compoziția cu un blander. Se dă prin sită toata compoziția. La final se adaugă gelatina preparată conform informațiilor de pe ambalaj. Se pune peste stratul 2 si se da tortul 12 ore la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

oanapl 1

15.01.2021, 19:04

Ce bine arată!

VI 1

16.01.2021, 18:55

Felicitari,arata foarte bine!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort camasa de politist