Desert cheesecake cu ciocolata si zmeura

de GeorgiG in Torturi, 11 Mar 2017 | 432 vizualizari

 

Un desert divin inspirat de la Laura si Ela.

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata cu lapte
  • 200 g ciocolata neagra
  • 250 g crema de branza
  • 150 g zahar
  • 150 g smantana
  • 3 oua
  • 230 g biscuiti digestivi
  • 70 g unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 g fineti
  • 100 g zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu ciocolata si zmeura:

Incepem cu topirea untului, apoi macinarea biscuitilor. Amestecam biscuitii macinati cu untul topit si distribuim compozitia intr-o forma de tort detasabila. Eu am pus si hartie de copt in forma, dar merge si fara. Presam bine biscuitii in tava, apoi o introducem la cuptor, pentru 5 minute.


Topim ciocolata. Eu am folosit cuptorul cu microunde.


Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase. Adaugam crema de branza si smantana, apoi ciocolata topita si omogenizam bine. Turnam aceasta compozitie peste baza de biscuiti si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 50-60 de minute. Inchidem focul si mai lasam in cuptor cateva minute, apoi scoatem tava din cuptor si lasam cheesecake-ul sa se raceasca.


Mixam spuma frisca. Jumatate din frisca batuta o amestecam cu fineti si o distribuim peste cheesecake-ul rece. Cealalta jumatate de frisca o folosim pentru ornare impreuna cu zmeura.


Cat de mult mi-a placut ! Deliciu !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu ciocolata si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

12.03.2017, 09:39

Claaarr, imi place!

madi_marin 1

12.03.2017, 12:34

Wooow! Arata foarte bine!

GeorgiG 1

22.04.2017, 09:05

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Suc de rosii pentru iarna

de Oana 8

la 15:06

 Tartă cu mure, afine și mascarpone

de oanapl 5

ieri la 23:46

Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc

ieri la 21:45

Chec sărat, cu șuncă și telemea

de RODIMUR 4

ieri la 21:21

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cremos