Desert cheesecake cu merisoare si alune

de Panacris in Torturi, 31 Dec 2019 | 1112 vizualizari

 

Trebuie să închei anul cu bine! De Craciun am cam lenevit, motivat :D, am fost răsfățată, acasă la părinții mei. Dar nu se putea să nu prepar chiar nimic. Așa că am făcut un dulce, așa mai de la oraș ;) Simplu, rapid și delicios! Una dintre rețetele de orășancă din seria Bunătăți pentru Crăciun! ;) Sărbători minunate în continuare! :-*

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • biscuți cu cacao cca. 400 g,
  • unt 200 g,
  • Pentru cremă:
  • mascarpone cca. 500 g,
  • brânză de vaci 500 g,
  • zahăr pudră după gust cca 100 g,
  • ouă de găină 4 bucăți
  • mersioare SanoVita cca. 200 g,
  • Pentru toping și decor:
  • Alune nesărate măcinate cca. 100 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu merisoare si alune:

Biscuiții se sfărâmă sau se mărunțesc cu ajutorul robotului. Între timp se topește untul. Într-un vas mare se pun biscuții mărunțiți, untul topit, amestecându-se până ce se obține un aluat nisipos. Blatul de biscuiți se pune într-o tavă cu pereții detașabili, se presează bine cu fundul unui pahar, apoi se dă la rece ptr cca. 30 de minute.

Între timp se amestecă brânza mascarpone, brânza de vaci, zahărul pudră și ouăle, până se obține o cremă spumoasă. Crema obținută se toarnă peste blatul de biscuiți, se presară merișoarele și alunele măcinate, apoi se dă la copt în cuptorul preîncins cca. 25 minute la 180 grade.

Se servește rece, presărată cuu zahăr pudră, dacă o doriți mai dulce!

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu merisoare si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

oanapl 1

02.01.2020, 20:21

Ce bunătate!

Rocsi 1

03.01.2020, 21:00

Sunt foarte bune cheesecake-urile! Sunt printre deserturile noastre preferate!

dantes 1

04.01.2020, 10:47

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort din crema de zahar ars