Desert cheesecake cu nutella

de anca_rm in Torturi, 19 Iul 2017 | 648 vizualizari

 

O reteta simpla numai buna pentru zilele toride de vara cand nu vrem sa pornim cuptorul si sa stam prea mult prin bucatarie .

 

INGREDIENTE

  • 150 gr biscuiti cu cacao
  • 100 gr unt topit
  • 500 gr branza de vaci
  • 200 ml frisca
  • 100 gr nutella
  • 50 gr perinite Olla / biscuiti Oreo
  • zahar daca mai e nevoie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu nutella:

Pentru cantitatile date mai sus, am folosit o tava rotunda cu margini detasabile, cu diametru de 15 cm.


La baza tavii, am pus hartie de copt, iar peretii i-am uns cu unt topit.


Topim untul pentru biscuiti si il lasam sa se raceasca.


Biscuitii trebuie sa ii maruntim bine, cu ajutorul unui robot sau cu un sucitor.


Amestecam biscuitii maruntiti cu untul pana cand a fost incorporat tot untul.


Turnam pe fundul tavii baza pentru cheesecake si nivelam bine cu spatele unei linguri.


Punem tava la frigider.


Pentru umplutura, trebuie sa facem pasta branza de vaca (eu am folosit branza facuta in casa, dar se poate folosi crema de branza din magazin). Pentru a da o textura cremoasa branzei de vaca, am folosit mixerul.


Am adaugat nutella si frisca lichida si am amestecat pana cand am obtinut o culoare uniforma. Gustati si mai adaugati zahar, daca considerati ca trebuie mai dulce.


In aceasta compozitie am pus perinite Olla pentru a fi ceva crocant in compozitie.


Am turnat branza in tava, am nivelat si am dat-o la frigider pentru 12 ore.


Am scos din tava si am decorat.



 

TIPS-URI

1

folositi orice fel de biscuiti doriti

2

in compozitie se pot pune fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

kytz 1

21.07.2017, 11:45

Minunat!!!!!!!

dantes 1

21.07.2017, 18:44

Delicios!

oanapl 1

21.07.2017, 23:36

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort egiptean