Desert cheesecake cu nutella

de anca_rm in Torturi, 19 Iul 2017 | 281 vizualizari

 

O reteta simpla numai buna pentru zilele toride de vara cand nu vrem sa pornim cuptorul si sa stam prea mult prin bucatarie .

 

INGREDIENTE

  • 150 gr biscuiti cu cacao
  • 100 gr unt topit
  • 500 gr branza de vaci
  • 200 ml frisca
  • 100 gr nutella
  • 50 gr perinite Olla / biscuiti Oreo
  • zahar daca mai e nevoie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu nutella:

Pentru cantitatile date mai sus, am folosit o tava rotunda cu margini detasabile, cu diametru de 15 cm.


La baza tavii, am pus hartie de copt, iar peretii i-am uns cu unt topit.


Topim untul pentru biscuiti si il lasam sa se raceasca.


Biscuitii trebuie sa ii maruntim bine, cu ajutorul unui robot sau cu un sucitor.


Amestecam biscuitii maruntiti cu untul pana cand a fost incorporat tot untul.


Turnam pe fundul tavii baza pentru cheesecake si nivelam bine cu spatele unei linguri.


Punem tava la frigider.


Pentru umplutura, trebuie sa facem pasta branza de vaca (eu am folosit branza facuta in casa, dar se poate folosi crema de branza din magazin). Pentru a da o textura cremoasa branzei de vaca, am folosit mixerul.


Am adaugat nutella si frisca lichida si am amestecat pana cand am obtinut o culoare uniforma. Gustati si mai adaugati zahar, daca considerati ca trebuie mai dulce.


In aceasta compozitie am pus perinite Olla pentru a fi ceva crocant in compozitie.


Am turnat branza in tava, am nivelat si am dat-o la frigider pentru 12 ore.


Am scos din tava si am decorat.



 

TIPS-URI

1

folositi orice fel de biscuiti doriti

2

in compozitie se pot pune fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

kytz 1

21.07.2017, 11:45

Minunat!!!!!!!

dantes 1

21.07.2017, 18:44

Delicios!

oanapl 1

21.07.2017, 23:36

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort choux a la creme