Desert cheesecake cu oreo

de Bya Ralu in Torturi, 7 Mai 2017 | 1200 vizualizari

 

Reteta luata de la Rocsi! Super, super bun!

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 50 g unt
  • 200 gr biscuiti oreo

Pentru crema:

  • 500 gr mascarpone
  • 150 ml frisca lichida
  • 4 biscuiti oreo
  • 3 foi gelatina 5 gr
  • esenta vanilie
  • 2 linguri zahar pudra
  • e lingurite vanilie
  • coaja de portocala

Pentru decor:

  • 1 ciocolata poiana+ lapte de cocos
  • 3-4 biscuiti oreo
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu oreo:

Cei 200 gr de biscuiti oreo, se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc.


Untul se pune la topit pe baie de aburi si se amesteca cu cu biscuitii maruntiti.


Pe un platou, punem un inel detasabil si punem amestecul de biscuiti cu unt in interior, nivelam bine. Se da la rece, pana se prepara crema.


Frisca lichida rece se mixeaza pana devine crema.


Separat, mixam mascarponele cu zaharul pudra si vanilia.


Se pune frisca peste mascarpone, coaja de portocala si cei 4 biscuiti taiati mai marunt, se amesteca usor cu o spatula.


Foile de gelatina se pun la hidratat in apa rece, 10 minute, dupa care se scurg bine de apa, se pun intr-un bol pe baie de aburi, pana se topesc.


Gelatina topita se toarna peste crema si se amesteca bine pentru a se omogeniza.


Se scoate blatul din frigider, se pune crema deasupra si se niveleaza. Se da la frigider pentru cateva ore.


Se scoate din frigider, se inlatura inelul detasabil.


Se pregateste ciocolata intr-un bol, cu putin lapte de cocos, se pune pe baie de aburi pana se topeste.


Se orneaza cu biscuiti si ciocolata, dupa care se da din nou la frigider.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

miki_a 1

09.05.2017, 22:40

Bun!

Bya Ralu 1

11.05.2017, 00:03

Xandrinne 1

21.05.2017, 10:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Intercontinental