Desert cheesecake Oreo la rece

de mirela0911 in Dulciuri, 5 Mar 2017 | 650 vizualizari

 

Imi plac foarte mult cheesecake-urile in orice combinatie, facusem un cheesecake cu oreo acum cativa ani, dar de data asta am ales sa-l prepar la rece, fara coacere. Un deliciu! :X

 

INGREDIENTE

  • 150 g biscuiti oreo
  • 50 g unt
  • 350 g branza de vaci
  • 50 g zahar pudra vanilat
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lg lichior de menta
  • 1 pachet biscuiti oreo
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 50 ml frisca lichida
  • biscuiti pt ornat
  • bomboane, diverse
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake Oreo la rece:

Biscuitii se macina la robot. Se toarna untul topit si racit si se mai mixeaza cateva secunde.


Se tapeteaza o tava rotunda, cu pereti detasabili, cu folie alimentara. Se toarna amestecul de biscuiti si se taseaza bine cu o lingura pe fundul tavii. Se da la rece pana se pregateste crema.


Se amesteca branza cu zaharul pudra vanilat si lichiorul de menta. Frisca se mixeaza separat, apoi se amesteca cu branza. Biscuitii oreo se zdrobesc in bucati si se amesteca cu branza.


Se scoate tava din frigider si se toarna crema de branza. Se niveleaza si se da din nou la rece, pentru cel putin jumatate de ora.


Intr-o craticioara, se pune ciocolata rupta bucati impreuna cu frisca lichida, la foc mic, pana se obtine o crema omogena. Se lasa usor sa se racoreasca.


Pe un platou, se scoate cheesecake-ul, se indeparteaza folia si se toarna deasupra ciocolata topita. Se da la rece o jumatate de ora, apoi se orneaza cu biscuiti oreo taiati in doua, bombonele si biscuiti cu caramel.


Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Diametrul tavii este de 20 cm.

2

Se poate orna dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake Oreo la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

07.03.2017, 07:28

Ce rasfat pe voi . Sunt chiar ciudoasa )))

GeorgiG 1

12.03.2017, 17:11

Deliciu !

mirela0911 1

12.03.2017, 19:03

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Dantelata