Desert clovn

de nadina73 in Dulciuri, 18 Apr 2010 | 1580 vizualizari

 

un desert atat pt cei mici cat si pentru cei mari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de gelatina de lamaie(sau care va place )
  • 1 plin de gelatina de capsuni
  • 500 ml apa
  • frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert clovn:

Se pune 250 ml apa si apoi se ameteca bine cu gelatina praf, dupa care se pune pe aragaz sa dea cateva clocote (vezi instructiunile de pe plic)apoi se toarna in formele dorite si se pune la frigider pt 1-2 ore


Dupa ce s-a racit, se scot din formele dorite se aseaza pe un platou si se orneaza cu frisca din abundenta


pofta buna,piticii mei l-au topit rapid

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clovn" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (31)

nadina73 1

22.04.2010, 10:39

asa e sylvia multumesc tare mult

nadina73 1

22.04.2010, 10:40

danuat doar sti ca nu e greu de facut

adry88 1

18.05.2011, 21:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu bere(de post )