Desert cornulete fragede cu rahat

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 28 Dec 2017 | 4391 vizualizari

 

Reteta romaneasca: Sunt niste cornulete foarte gustoase si va invit cu mare drag sa le incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 200 gr margarina
  • 200 gr untura de porc
  • 300 ml smantana
  • 180 gr rahat taiat in cuburi
  • 100 gr zahar pudra
  • Pentru decor:
  • 200 gr zahar pudra
Portii: 35
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete fragede cu rahat:

Amestecam faina cu zaharul pudra, margarina, untura de porc si smantana pana obtinem un aluat. Intindem aluatul, il taiem in triunguri, punem pe fiecare triunghi cateva cuburi de rahat si formam cornuletul. Cornuletele le coacem 25 de minute, la 180 C.

Dupa ce s-au racit, le pudram cu zahar pudra, apoi le putem servi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat