Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aveam de ceva vreme aceste bombonele in casa si cum abia asteptam sa scap de ele, am zis sa folosesc aceasta reteta care e de chec, dar pe care o folosesc si la briose si cand am chef de ceva mai pufos. In loc de iaurt, am folosit sana si e la fel de bun :)
Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat bine cu zaharul, apoi am adaugat sana si am amestecat cu un tel, pana s-a omogenizat bine. Pe urma, am adaugat treptat faina.
Albusurile le-am mixat cu un praf de sare, pana s-au facut spuma.
Am amestecat cele 2 compozitii si am turnat compozitia, intr-o tava cu pereti detasabili si tapetata cu hartie de copt.
Am asezat bombonelele ca un cerc mai aproape de margine, cam maxim 1 cm de la margine, apoi am mai facut inca un cerc pe interior si ultima la mijloc.
Am dat la cuptorul preincalzit, pana s-a copt.
Se portioneaza dupa ce s-a racit.
Pofta buna :)
1
puteti pune si nuca in loc e ciocolata...e mult mai bun cu nuca :)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult