Desert cu ciocolata cu cocos

de gabrielasfechis in Prajituri, 18 Mai 2017 | 151 vizualizari

 

Aveam de ceva vreme aceste bombonele in casa si cum abia asteptam sa scap de ele, am zis sa folosesc aceasta reteta care e de chec, dar pe care o folosesc si la briose si cand am chef de ceva mai pufos. In loc de iaurt, am folosit sana si e la fel de bun :)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri sana
  • 9 linguri faina
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 12 bomboele de ciocolata cu cocos/praline
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ciocolata cu cocos:

Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat bine cu zaharul, apoi am adaugat sana si am amestecat cu un tel, pana s-a omogenizat bine. Pe urma, am adaugat treptat faina.


Albusurile le-am mixat cu un praf de sare, pana s-au facut spuma.


Am amestecat cele 2 compozitii si am turnat compozitia, intr-o tava cu pereti detasabili si tapetata cu hartie de copt.


Am asezat bombonelele ca un cerc mai aproape de margine, cam maxim 1 cm de la margine, apoi am mai facut inca un cerc pe interior si ultima la mijloc.


Am dat la cuptorul preincalzit, pana s-a copt.


Se portioneaza dupa ce s-a racit.


Pofta buna :)

 

TIPS-URI

1

puteti pune si nuca in loc e ciocolata...e mult mai bun cu nuca :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ciocolata cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

19.05.2017, 12:36

Bun!

Adi 1

19.05.2017, 20:56

Foarte bun!

kytz 1

20.05.2017, 06:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec alb şi negru