Desert cu ciocolata si frisca

de RuxyRux in Dulciuri, 11 Iun 2014 | 988 vizualizari

 

O spuma de ciocolata si frisca, acompaniata intr-un pahar, de fructe de vara...lejera, rapida, delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • frisca naturala indulcita dupa gust( in jur de 200 ml )
  • 1 ciocolata neagra 75%
  • 1 lingurita miere
  • zmeura
  • vanilie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ciocolata si frisca:

Frisca se mixeaza si se indulceste cu zahar pudra vanilat( dupa gust).


Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se amesteca cu mierea si vanilia, se lasa la racit.


In pahar se pune frisca( 3, 4 linguri), apoi se adauga ciocolata topita( doua trei linguri sau dupa inspiratie, cata dorim) si se amesteca bine cu o lingurita, pana devine spuma.


Se adauga fructele, frisca si deasupra din nou ciocolata topita.


Se da la rece o ora si apoi se serveste cu placere...e un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Reteta-Video 1

12.06.2014, 17:07

Wow!

Rocsi 1

12.06.2014, 21:51

Deliciu!

RuxyRux 1

13.06.2014, 08:32

Va multumesc mult pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de vanilie cu fructe de padure si spuma de mure