Desert cu fructe la Doubletta

de epurasha2bb in Dulciuri, 8 Apr 2010 | 5832 vizualizari

 

rapid si bun, bun, bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar cu capsune
  • 1 pahar cu lapte sau in loc de acestea puteti folosi un iaurt cu capsuni Actimel.
  • 1 banana
  • 1 mar rosu
  • zahar vanilat 2 pliculete
  • zahar normal 3 linguri
  • faina-2 linguri
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 ou
  • 1 esenta vanilie
  • 1 esenta rom
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu fructe la Doubletta:

Se taie marul rosu pe jumatate si apoi se scoate cotorul.Se taie felii foarte subtiri, se stropesc cu zeama de lamaie si se presara zahar normal peste ele. Se incinge tigaia Doubletta si se pun merele cu zahar si stropite cu esenta de rom sa se caramelizeze.Merele se aseaza pe marginea tigaii ca o floare.

Se paseaza banana cu furculita sau pasatorul, se amesteca cu milkshakul de capsuni/iaurtul,se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie-1 fiola, se presara faina si se adauga oul batut.Se torna compozitia peste mere.Se acopera cu cealalta tigaie.Se lasa sa se coaca putin si apoi intoarcem tigaile.Dupa ce s-a copt si acea parte se poate servi fie calda fie rece.Se serveste cu felii de banana cu un mot de crema mascarpone si cirese de coktail fara samburi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu fructe la Doubletta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

09.04.2010, 10:08

ionix este mai buna decat orice am incercat, exact cum o prezinta in reclame! nu as mai puteatrai fara ea! mie mi-au luat-o soacra cu mama impreuna de ziua mea , e vreo 200 ron, comanda se facepe net pe un site de teleshopping.Sa-mi zici daca vrei amanunte iti dau eu adresa.Eu sunt extraordinar de multumita deea, se gateste cu foarte putin ulei in ea sau deoc si daca-i scoti coada se poate baga si la cuptor , se face foarte bine si mamaliga sau turtite in ea, e ca un tuci gros.Se curata in cateva secunde doar cu apa calda sau un servet de hartie.Se incalzeste putin la foc mare apoi dai foc mic si pui cealalta tigaie

ionix 1

09.04.2010, 10:26

super super super... stiu si eu, am vazut-o la tv... are o amica si-am zis c-o sa-i iau si eu mamei... chiar mai aveam nevoie de alte opinii... mersic

epurasha2bb 1

09.04.2010, 10:34

always happy to help!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura simpla cu mere