Desert cu iaurt

de bucatariamea in Prajituri, 5 Iul 2010 | 2117 vizualizari

 

Este un desert foarte bun si foarte usor de facut,mai ales in zilele caniculare de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1.600 kg. iaurt natural (4 cutii mari de 400 gr.)
  • 24 linguri de zahar
  • 4 plicuri de gelatina
  • 2 lingurite de ness(2 pliculete)
  • biscuiti simpli
  • fructe de care doriti poate sa fie si din compot
  • 2 pliculete de zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu iaurt:

Iaurtul se imparte in doua,intr-o parte punem nessul si 12 linguri de zahar,iar in cealalta parte punem zaharul vanilat si 12 linguri de zahar.Curatam fructele daca sint proaspete si le taiem,iar daca sint din compot le punem la scurs.


Gelatina o punem la inmuiat in apa rece conform instructiunilor de pe plic,o incalzim putin pina se dizolva(eu o pun un pic la microunde) si jumatate din ea o punem in iaurtul cu ness,iar cealalta jumatate o punem in iaurtul cu vanilie.


Tapetam cu folie alimentara doua tavi de chec,punem un strat de biscuiti,iaurtul cu ness pe care bineinteles il impartim in doua pentru cele doua tavi,alt strat de biscuiti,iaurtul cu vanilie in care am adaugat fructele,iar la urma punem biscuiti.Tragem marginile foliei peste biscuiti si dam tavile la rece pentru cel putin 2-3 ore.Eu o fac seara si o las pina a doua zi.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

05.07.2010, 22:53

mai faceam si eu desert cu biscuiti dar nu cu iaurt...bun tare

Teo 1

07.07.2010, 00:29

am incercat , e un deliciu ! multumesc pt. asa idee!

nadina73 1

07.07.2010, 00:54

interesant am trecut-o la favo nota 10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu ciocolata