Desert cu jeleu si ciocolata

de cec in Prajituri, 4 Iun 2011 | 1349 vizualizari

 

Reteta asta e inspiratie de moment, am gresit un pic la ea dar a fost apreciata si s-a mancat imediat (inca se mai cerea). Pt ca nu eram sigura de ce va iesii am facut doar cateva mai mult de proba, dar e ff probabil sa mai refac aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • Pt inceput am facut o foaie de blat subtire din
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • sare
  • Am trecut la jeleu pt care am folosit
  • 100ml sirop de visine
  • 1 plic tort jelle rosu    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu jeleu si ciocolata:

am mixat ouale spuma cu sarea, am adaugat zaharul si am continuat cu mixarea, apoi am adaugat faina si am pus in tava



inainte de a se coace bine am scos am decupat niste stele si apoi am continat coacerea pana s-au rumenit (mie mi-a iesit un pic mai uscat fiindca am pus mai putin zahar, dar au fost apreciate si asa); cred ca le voi incerca si cu reteta de piscoturi, cred ca va fi mult mai bine


am amestecat siropul cu praful de jelle, am pus pe fos si am amestecat pana a dat in clocot si a inceput sa se ingroase



am luat fiecare stea si am pus din acest jeleu cu lingurita



si apoi peste acest jeleu am pus ciocolata topita (ne-avand ciocolata simpla am topit ciocolata cu alune maruntite) ajutandu-ma de o pensula si le-am asezat pe o farfurioara

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu jeleu si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

04.06.2011, 23:18

ce frumoase sunt

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:48

cec 1

21.07.2011, 09:40

va multumesc pt aprecieri, au fost bune ca se mai cerea si dupa ce le-au terminat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ciocolata si topping de fructe de padure