Desert fursecuri cu nuca

de gaby_duceag in Dulciuri, 22 Mai 2019 | 5270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt
  • 1 ou
  • zahar vanilinat
  • 150 g faina
  • un varf de lingurita praf de copt
  • 80 g zahar
  • 100 g nuca macinata
  • putina sare
  • gem/dulceata/ciocolata – ce vreti voi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu nuca:

Mixeaza untul lasat in prealabil la temperatura camerei, cu zaharul si zaharul vanilinat, pana cand e spumat bine si zaharul diluat.

Separa albusul de galbenus si adauga peste unt galbenusul.

Se incorporeaza, apoi se adauga faina amestecata cu sarea si praful de copt.

Se amesteca bine, bine.

Preincalzim cuptorul la 175 grade C.

Albusul ramas se bate cu o furculita.

Pregatim o tava tapetata cu hartie pentru copt.

Cu mainile umede luam bucati din aluat si facem bilute cu diametru de aproximativ 2,5 cm.

Le trecem prin albusul de ou, apoi prin nuca macinata.

Le asezam in tava tapetata, apoi facem cu degetul cate o gropita in fiecare si punem fie o visina/cireasa din dulceata, fie gem, fie o bucatica de ciocolata.

Bagam tava la cuptor si coacem fursecurile pentru 15 minute. Nu incercati sa le luati din tava fierbinti, se vor rupe, le lasati sa se raceasca bine, apoi le puteti manevra cu usurinta.

Sa va fie de folos aceasta reteta de Fursecuri cu nuca 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dantes 1

23.05.2019, 10:01

Bune!

Rocsi 1

23.05.2019, 20:32

Vreau si eu frusecuri din astea delicioase!

mirela0911 1

23.05.2019, 20:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza si ananas