Desert inghetata cu mascarpone si cafea

de -Licurici- in Dulciuri, 27 Iun 2017 | 1257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
  • 4 lingurite cafea solubila (ness)
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingurita de apa
  • 8-10 piscoturi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mascarpone si cafea:

Se freaca 2 lingurite de ness cu o lingurita de zahar brun si o lingurita de apa, apoi se amesteca cu un pahar cu apa.


Mascarponele se freaca cu 3 linguri de zahar pudra, iar frisca se bate nu foarte tare, apoi se amesteca cu doua lingurite de ness.


Se incorporeaza mascarponele, putin cate putin, in frisca.


Jumatate din compozitie se pune intr-o caserola, apoi un strat de piscoturi inmuiate in ness si restul de compozitie.


Se da caserola cateva ore la frigider, apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mascarpone si cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

28.06.2017, 12:34

Delicioasa!

Rahela Velicu 1

02.07.2017, 13:28

mihaelar63 1

08.07.2017, 13:34

Eu as renunta la cafea pentru asta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă rapida