Desert inghetata de vanilie cu zmeura

de Razvan Constantinescu in Dulciuri, 18 Aug 2019 | 311 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici.

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilinat (8 g)
  • 1 praf de sare
  • 15 g unt
  • 100 g ciocolata alba
  • 250 ml frisca lichida
  • cateva picaturi de zeama de lamaie
  • 150 g zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de vanilie cu zmeura:

Galbenusurile, zaharul, zaharul vanilinat, sarea si untul se pun la foc intr-un vas si se amesteca continuu pana cand compozitia incepe sa se ingroase. Se adauga ciocolata si se amesteca totul pana cand aceasta se topeste. Se lasa sa se raceasca.


Se mixeaza frisca, apoi se adauga compozitia cu galbenusuri si ciocolata si cateva picaturi de zeama de lamaie.


Intr-o caserola se pun alternativ cate un strat din crema obtinuta si cate un strat de zmeura.


Se introduce caserola in congelator.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de vanilie cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ksenya 1

21.08.2019, 09:27

Frumoasa prezentare!

dantes 1

25.08.2019, 08:53

Delicioasa!

Rahela Velicu 1

09.09.2019, 23:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara