Desert la cupa

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Apr 2017 | 569 vizualizari

 

Din cauza de ninsoare in luna lui aprilie, din cauza de zmeura si mascarpone, din cauza de cupe noi, din cauza de cauza mi-am facut de lucru......

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 120 g zahar pudra
  • 250 g mascarpone
  • cca 150 g smantana dulce
  • zmeura
  • coacaze rosii
  • 5-6 piscoturi
  • coniac
  • cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la cupa:

Galbenusurile le-am mixat bine, am adaugat zaharul si am continuat sa mixez, pana am obtinut o crema spumoasa, am adaugat 2 -3 lingurite de coniac, am omogenizat, apoi am incorporat mascarponele, iar la final, smantana dulce. Am mixat totul bine pana am obtinut o crema spumoasa. Apoi m-am apucat de asamblat, initial am zis ca-mi ies 4 portii, dar cupele pe care mi le-am achizitionat sunt cam incapatoare...


In fiecare cupa, am maruntit bine cate un piscot, apoi am pus cate-o lingurita de coniac, am asezat zmeura si apoi crema obtinuta, cam 2 linguri, apoi am maruntit, iar piscot si am asezat zmeura, deasupra crema, am presarat cacao si am ornat cu piscot si coacaze rosii.


Am dat cupele la frigider, desi imi venea sa mananc portia mea, dar am zis sa se racoreasca nitel, ca prea am incalzit crema aia mixand-o.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la cupa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

miki_a 1

21.04.2017, 07:28

Bun!

anca_rm 1

21.04.2017, 11:02

Un desert gustos , si elegant . Ce cupe faine , sa le folosesti sanatoasa si la fel de vesela

oanapl 1

23.04.2017, 14:35

Ce frumos si elegant e acest desert! Si nu ma indoiesc ca a fost delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Desert tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat din budinca si fructe