Desert la cupa

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Apr 2017 | 240 vizualizari

 

Din cauza de ninsoare in luna lui aprilie, din cauza de zmeura si mascarpone, din cauza de cupe noi, din cauza de cauza mi-am facut de lucru......

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 120 g zahar pudra
  • 250 g mascarpone
  • cca 150 g smantana dulce
  • zmeura
  • coacaze rosii
  • 5-6 piscoturi
  • coniac
  • cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la cupa:

Galbenusurile le-am mixat bine, am adaugat zaharul si am continuat sa mixez, pana am obtinut o crema spumoasa, am adaugat 2 -3 lingurite de coniac, am omogenizat, apoi am incorporat mascarponele, iar la final, smantana dulce. Am mixat totul bine pana am obtinut o crema spumoasa. Apoi m-am apucat de asamblat, initial am zis ca-mi ies 4 portii, dar cupele pe care mi le-am achizitionat sunt cam incapatoare...


In fiecare cupa, am maruntit bine cate un piscot, apoi am pus cate-o lingurita de coniac, am asezat zmeura si apoi crema obtinuta, cam 2 linguri, apoi am maruntit, iar piscot si am asezat zmeura, deasupra crema, am presarat cacao si am ornat cu piscot si coacaze rosii.


Am dat cupele la frigider, desi imi venea sa mananc portia mea, dar am zis sa se racoreasca nitel, ca prea am incalzit crema aia mixand-o.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la cupa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

miki_a 1

21.04.2017, 07:28

Bun!

anca_rm 1

21.04.2017, 11:02

Un desert gustos , si elegant . Ce cupe faine , sa le folosesti sanatoasa si la fel de vesela

oanapl 1

23.04.2017, 14:35

Ce frumos si elegant e acest desert! Si nu ma indoiesc ca a fost delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort de sarlota