Desert mini Pavlova cu zmeura

de Constelatialeu in Prajituri, 23 Apr 2020 | 909 vizualizari

 

Daca-i sarbatoare  nu ma  mai joc cu mainile prin pamant, ma joc cu mainile prin bucatarie cu ingrediente. Trebuie sa termin zmeura pe care o am in congelator, ca sa-i fac loc celei ce urmeaza sa se faca.

 

INGREDIENTE

  • bezea:
  • 210 g albusuri ( de la 6 oua mai micute)
  • 320 g zahar
  • un praf de sare
  • 1 lingura amidon 
  • 1 lingura otet
  • Umplutura
  • frisca din smantana
  • Decor
  • zmeura congelata
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini Pavlova cu zmeura:

Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, amestecam zaharul cu amidonul si apoi il incorporam in albusurile batute spuma, putin cate putin, dupa fiecare tura de zahar pus mixam bine. La final adaugam si otetul si mai mixam cateva minute, pana obtinem o bezea lucioasa.

Cu ajutorul unui posh formam minipavlove, le asezam in tava pe hartie de copt.

Incingem cuptorul bine, apoi reducem la mic focul, bagam tava la cuptor si lasam intredeschis cuptorul. Lasam sa se usuce vreo 3 ore ( daca aveti cuptor electric nu trebuie sa mai asteptati asa mult). N-au iesit ele albe ca zapada, cred ca la un moment data au venit gazele mai puternice, banuiesc nu sunt sigura, ca n-am stat sa pazesc cuptorul, in fine sunt dragute si asa mai crem.

Le scoatem din cuptor si apoi le umplem cu frisca batuta si le ornam cu zmeura, sunt ele dulci, dar bune rau si doar nu mananci in fiecare zi.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini Pavlova cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Adi 1

24.04.2020, 16:55

Foarte bune!

RuxyRux 1

24.04.2020, 17:59

Minunatii pe gustul meu!

Gherca Daniela 1

25.04.2020, 09:10

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Desert mini-pavlova cu zmeura