Desert mucenici muntenesti la Multicooker Crock-Pot Express

de Oana in Multicooking, 6 Mar 2019 | 3485 vizualizari

 

la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune mucenicii sunt gata imediat! Se fac atat de usor si de repede! In cateva minute sunt perfecti!

 

INGREDIENTE

  •  2 l apa 
  • 250 g mucenici uscati
  • 200 g zahar 
  • 2 plicuri zahar vanilat cu scortisoara 
  • 1 lingurita esenta de vanilie 
  • 1 lingurita esenta de rom 
  • 1 lingurita coaja rasa portocala 
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie 
  • nuca macinata si scortisoara pentru servit

Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mucenici muntenesti la Multicooker Crock-Pot Express:

  • Pune apa si zaharul in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Inchide capacul, inchide supapa de presiune si seteaza pe modul Manual pentru 5 minute.
  • Cand programul s-a terminat, elibereaza aburii, deschide capacul si pune mucenicii.
  • Seteaza din nou Manual- 3 minute.
  • La final, lasa aparatul sa elibereze natural presiunea, cam 30 de minute, apoi deschide supapa de aburi si ridica capacul.
  • Pune apoi aromele de vanilie si rom, zaharul vanilat cu scortisoara si coaja de lamaie si portocala.
  • Serveste mucenicii cu nuca si scortisoara deasupra.

TIPS-URI

1

Esentele si aromele se pun dupa ce ai oprit focul si dupa ce au stat 10-15 minute, altfel zeama poate deveni amara.

2

Nuca si scortisoara le pun doar in momentul servirii, in fiecare bol, din acelasi motiv, sa nu devina amara zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mucenici muntenesti la Multicooker Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu cafea si gem de smochine la Multicooker Crock Pot