Desert negresa cu Oreo

de GeorgiG in Prajituri, 9 Mar 2017 | 1945 vizualizari

 

Pentru ca iubim ciocolata si biscuitii Oreo.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 120 ml lapte
  • 100 g unt
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 200 g faina
  • 100 g alune maruntite
  • 150 g zahar
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 200 g crema de branza
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 10-12 biscuiti oreo
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 2-3 linguri lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu Oreo:

Topim ciocolata cu untul si laptele. Le lasam sa se racoreasca.


Mixam ouale spuma cu zaharul si praful de sare. Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata. Mixam bine.


Adaugam alunele si faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine.


Punem compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Peste compozitie, presaram 5-6 biscuiti oreo maruntiti si introducem tava in cuptorul incins, pentru 40-45 de minute.


Pentru crema, mixam spuma frisca lichida cu 2 linguri de zahar pudra, adaugam usor crema de branza mixata putin inainte, apoi biscuitii oreo maruntiti.


Peste prajitura rece, distribuim crema de branza cu oreo si apoi ciocolata topita cu 2-3 linguri de lapte.


Un deliciu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

GeorgiG 1

11.03.2017, 19:03

mirela0911 1

12.03.2017, 10:11

Ce bunaciune!

GeorgiG 1

14.03.2017, 08:11

Multumesc !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Desert Tiramisu