Desert negresa cu Oreo

de GeorgiG in Prajituri, 9 Mar 2017 | 1223 vizualizari

 

Pentru ca iubim ciocolata si biscuitii Oreo.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 120 ml lapte
  • 100 g unt
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 200 g faina
  • 100 g alune maruntite
  • 150 g zahar
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 200 g crema de branza
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 10-12 biscuiti oreo
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 2-3 linguri lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu Oreo:

Topim ciocolata cu untul si laptele. Le lasam sa se racoreasca.


Mixam ouale spuma cu zaharul si praful de sare. Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata. Mixam bine.


Adaugam alunele si faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine.


Punem compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Peste compozitie, presaram 5-6 biscuiti oreo maruntiti si introducem tava in cuptorul incins, pentru 40-45 de minute.


Pentru crema, mixam spuma frisca lichida cu 2 linguri de zahar pudra, adaugam usor crema de branza mixata putin inainte, apoi biscuitii oreo maruntiti.


Peste prajitura rece, distribuim crema de branza cu oreo si apoi ciocolata topita cu 2-3 linguri de lapte.


Un deliciu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

GeorgiG 1

11.03.2017, 19:03

mirela0911 1

12.03.2017, 10:11

Ce bunaciune!

GeorgiG 1

14.03.2017, 08:11

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Faguri