Desert Nudly

de nadina73 in Mancare copii, 7 Aug 2010 | 33767 vizualizari

 

Am facut gomboti cu prune si Dragos s-a suparat ca nu i-am fact si lui nudly simpli...i-am promis, asa ca m-am tinut de promisiune!

 

INGREDIENTE

  • 250 g cartofi
  • 70 g faina alba
  • 1/2 lingura ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita de  scortisoara macinata
  • 1 ou
  • Pesmet:
  • 1 lingura de unt
  • 70-80 pesmet
  • 2 linguri zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Nudly:

Se curata cartofii si se pun la fiert apoi se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu faina, oul, uleiul, zaharul si scortisoara si se framanta aluatul bine cu faina pe masa de lucru.


Se ia din aluat si se face ca un rulou subtire, apoi se taie la 3-5 cm si se pun sa fiarba in apa cu sare pana se ridica la suprafata apoi se mai lasa 2 minute si se scot cu o paleta.


Se pregateste pesmetul cu unt si zahar si se dau prin pesmet calzi.


Se servesc atat calzi, cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Nudly" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nadina73 1

10.08.2010, 14:11

multumesc mult marianamerita sa le incerci

nadina73 1

10.08.2010, 14:12

la dragos i plac doar asa cu pune nu prea se omoara el

crezygeo 1

29.11.2010, 14:13

interesan cate poti face din cartofi.cu singuranta o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papa bun pentru piticii mofturosi (cu oua de prepelita)