Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
'retete de vara'
Foarte bun acest desert usor si rapid de facut
Trebuie numai lasat 4 ore la rece si-l puteti degusta.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/pana-cotta-cu-lapte-de-migdale-si.html
Diluati gelatina agar agar in 2 linguri de lapte rece.
Intr-o cratita incalziti laptele, smantana, coaja de lamaie, vanilia si indulcitorul.
Cand ajunge la fierbere adaugati gelatina, amestecati si fierbeti 2 minute.
Varsati in forme - am utilizat forme de muffin in silicon.
Am pus un pic de fructe pe fundul formelor.
Lasati sa se raceasca si dati la rece 3-4 ore.
Pregatiti sosul coulis de fructe de padure.
Intr-o cratita amestecati fructele cu o lingura de indulcitor, 4 linguri de apa si zeama de lamaie.
Zdrobiti-le usor cu o furculita si lasati sa fiarba 3 minute.
Rezervati si lasati sa se raceasca complet.
Cand sunt bine prinse, scoateti din forme si serviti cu coulis.
Decorati cu menta proaspata si serviti.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult