Desert Panna Cotta cu vanilie si gem

de -Licurici- in Dulciuri, 23 Feb 2018 | 993 vizualizari

 

"Reteta cu dragoste"

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida;
  • 50 ml lapte de migdale cu vanilie;
  • 50 g zahar;
  • 1/2 pastaie de vanilie;
  • un plic zahar vanilinat Dr.Oetker;
  • 7 g gelatina maruntita Dr. Oetker;
  • gem de fructe;
  • ciocolata alba maruntita, pentru decor.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Panna Cotta cu vanilie si gem:

Gelatina se pune la hidratat in apa.


Frisca lichida, laptele, zaharul si pastaia de vanilie se pun sa fiarba, la foc mic.


Cand dau in clocot, se opreste focul si se adauga gelatina deshidratata, amestecand continuu.


Compozitia se pune, in mod egal, in pahare sau boluri si se lasa la frigider pana se intareste.


Cand s-a intarit, se pune pe deasupra gemul.


Se lasa la frigider peste noapte si se decoreaza cu ciocolata alba maruntita.

 

TIPS-URI

1

Pastaia de vanilie se taie pe jumatate, apoi, cu un cutit, se scoate miezul/semintele.

2

Daca este prea tare, gemul se baga 1 min la cuptorul cu microunde sau pe incalzeste pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Panna Cotta cu vanilie si gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

oanapl 1

24.02.2018, 23:45

ce bine arată!

Ina 1

25.02.2018, 19:43

Ce frumos arata!

Bya Ralu 1

26.02.2018, 00:28

super bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
TORTUL INDRAGOSTITILOR