Desert pasca fara aluat

de cristinutanicolita in Dulciuri, 18 Apr 2017 | 285 vizualizari

 

Delicii de Paste. 
M-am inspirat de la Jamila. A iesit delicioasa. :)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua mari
  • 200 g zahar
  • 700 g urda
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 4 lg faina
  • 4 lg gris
  • Coaja de lamaie
  • Stafide
  • Tava rotundă cu diametrul 28
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Punem stafidele la hidratat, in apa calda cu rom.


Dam drumul la cuptor.


Batem cele 6 oua cu zaharul si un praf de sare. Incorporam urda, smantana si untul taiat. Omogenizeaza totul bine. Adăugăm și faina cu grisul treptat. La sfarsit, adaugam coaja de lamaie si stafidele.


Tapetam tava cu hartie de copt si punem pasca la copt la foc mediu 1h.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

19.04.2017, 13:59

Delicioasa!

mihaelar63 1

19.04.2017, 15:31

Ce buna !!!!

Rocsi 1

19.04.2017, 20:08

Este foarte buna. Bravo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Fluturasi - Briose cu crema de vanilie