Desert placinta cu branza si fulgi de cocos

de Lau in Prajituri, 7 Aug 2017 | 306 vizualizari

 

M-am inspirat de la Simona

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci
  • 5 oua
  • 1 praf de sare
  • 200 g zahar
  • esenta de portocala
  • coaja de lamaie
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 1 praf de copt
  • 200 g fulgi de nuca de cocos
  • 200 g fructe confiate
  • 100 ml apa calduta
  • esenta de rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu branza si fulgi de cocos:

Fructele confiate le punem intr-un castron, adaugam apa calduta, esenta de rom si lasam sa se hidrateze 1 ora.


Intr-un bol, mixam ouale cu praful de sare, zaharul pana ce devine ca o crema, adaugam faina amestecata cu amidonul, praful de copt, amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.


Adaugam branza zdrobita cu furculita, esenta, coaja de lamaie, amestecam si la final, adaugam fructele scurse bine de lichid, amestecam usor compozitia.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, eu am facut si niste briose cu aceasta compozitie.


Dam tava la cuptorul incalzit cca. 1 ora, facem proba cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca foarte bine inainte sa o portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza si fulgi de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

09.08.2017, 12:57

Buna!

noiinbucatarie 1

09.08.2017, 13:19

Delicioasa!

oanapl 1

14.08.2017, 22:50

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura felii de London