Desert placinta cu branza si stafide

de ralu_ca in Prajituri, 2 Feb 2013 | 50853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie placinta bella
  • 6 + 2 oua
  • 1 kg branza dulce
  • o bucata branza sarata
  • 1 lingura smantana
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esente vanilie, rom, lamaie
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu branza si stafide:

Intr-un castron batem 6 oua cu telul, adaugam zaharul vanilat, esentele dupa gust, coaja de lamaie, si amestecam pana se omogenizeaza. Apoi adaugam branza dulce, branza sarata data prin razatoare, smantana, zaharul, grisul si stafidele si se obtine o compozitie omogena.


Pregatim o tava pe care o ungem cu putin ulei, punem jumatate din foi una cate una, unse intre ele de fiecare data cu putin ulei, la mijloc se pune toata compozitia, apoi celelalte foi ramase. Deasupra se unge cu doua oua batute bine.


Intotdeauna, inainte sa introduceti tava la cuptor, placinta se portioneaza, astfel incat dupa ce s-a rumenit, se taie mult mai usor.


Se introduce la cuptor si in 40 minute placinta este gata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

babi5 1

13.08.2013, 09:04

Buna tare :- bd

vdaiana 1

04.05.2014, 12:28

"1 foaie placinta bella" adica un pachet!?

ralu_ca 1

04.05.2014, 15:00

sigur ca da !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza dulce