Desert placinta cu mere

de oanapl in Prajituri, 8 Mai 2017 | 441 vizualizari

 

Va invit sa incercati un desert rapid si delicios cu mere.

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 200 g iaurt gras
  • 10 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri zahar macinat
  • 300 g faina
  • 1 varf de cutit de sare
  • umplutura:
  • 10 mere
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura scortisoara
  • 30 g nuci
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu mere:

Dai merele pe razatoarea mare, le storci sucul, le amesteci cu zaharul, scortisoara si nucile si le calesti cateva minute si apoi le lasi sa se raceasca.


Pentru aluat, mixezi iaurtul, uleiul, zaharul si sarea, dupa care adaugi treptat faina cernuta cu praful de copt. Imparti aluatul in 2. Intinzi o foaie in tava tapetata cu hartie de copt, repartizezi umplutura si acoperi cu a doua foaie, pe care o intepi din loc in loc.


Coci placinta la foc mediu (170 grade C), pentru 35-40 de minute, pana cand se rumeneste frumos. O lasi sa se raceasca si o servesti.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

miki_a 1

09.05.2017, 17:31

Bună! 🍎🍏🍎

oanapl 1

09.05.2017, 18:46

Va multumesc de aprecieri!

Rocsi 1

10.05.2017, 18:29

Cateva bucatele iau si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rolls cinnabon - melcisori cu scortisoara