Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
retete de suflet
Merele le spalam, le curatam de coaja si le dam prin razatoare.
Adaugam untul intr-o cratita si cand s-a topit adaugam merele, zaharul si condimente dupa gust.
Calim merele cca 5 minute, dupa care adaugam cacao si faina daca lasa multa zeama, amestecam bine pana ce se omogenizeaza, lasam sa se raceasca.
Intre timp foile dezghetate le impartim in 3.
Asezam primafoaie in tava tapetata cu hartie, ungem fiecare foaie cu ulei, (eu am pus 4 foi), adaugam1/2 umplutura de mere, repetam cu foile unse cu ulei, adaugam restul de mere, repetam cu foile, ungem si ultima foaie cu ulei; portionam cu un cutit bine ascutit placinta dupa preferinta.
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce placinta s-a rumenit frumos deasupra.
Cand este gata, o ungem cu miere de albine si pudram cu zahar pudra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult