Sos de vanilie pentru tarte

de Micutza Luana in Clasice, 6 Noi 2014 | 3242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 galbenusuri
  • 150 gr zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat Bourbon
  • 1 litru smantana
  • frisca lichida (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de vanilie pentru tarte:

Galbenusurile se bat bine cu zaharul pudra si zaharul vanilat pe baie de aburi.


Apoi turnati smantana putin cate putin.


Cand incepe sa se ingroase luati de pe foc.


Lasati la rece si daca se ingroasa mai tare adaugati frisca lichida ( in functie de cat de subtire doriti sosul , eu am pus ceva frisca :D )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de vanilie pentru tarte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Raluca57 1

07.11.2014, 07:39

Ce fel de smântână ai pus? Multumesc

dantes 1

09.11.2014, 11:34

Bun!

babi5 1

18.12.2014, 06:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!