Desert prajitura cu branza si fructe uscate

de Rahela Velicu in Prajituri, 23 Dec 2017 | 4380 vizualizari

 

Miros de sarbatoare-i acum in casa mea.
Inspiratie de la Simona, super aromata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 180 g zahar
  • 7 linguri de faina
  • 100 g caise uscate
  • 100 g stafide
  • 50 g nuca taiata grossier
  • 2 linguri nuca de cocos
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza si fructe uscate:

Mixam ouale cu zaharul.

Adaugam branza sfaramata daca este proaspata sau data pe razatoare daca este mai tare.

Adaugam faina, praful de copt, nuca de cocos, coaja rasa de portocala, nuca si fructele uscate (caisele le taiem marunt).   

Amestecam cu o lingura de lemn.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul praincalzit la 200 de grade C, pentru 25-30 de min sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

Fructele uscate se pot hidrata in visinata inainte de a le pune in prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură televizor