Desert prajitura cu caise

de Andra_Constantinescu in Prajituri, 30 Iun 2018 | 3702 vizualizari

 

Mi-a placut foarte mult aluatul de la briosele acestea, asa ca am facut si o prajitura, dar cu caise.

 

INGREDIENTE

  • 140 g unt
  • 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat (8 g/plic)
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 plic de praf de copt (10 g)
  • 8 caise mari + 2 linguri zahar
  • Dimensiuni tava: 21/31 cm
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu caise:

Intr-un castron se pun untul, branza, zaharul, zaharul vanilat si ouale si se mixeaza. Se adauga faina si praful de copt si se omogenizeaza. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se spala caisele, se taie pe jumatate, li se scot samburii si se asaza in tava cu partea in care a fost samburele in sus. Se presara zahar peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand prajitura este frumos rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pufosel