Desert prajitura cu eugenii

de MotanLaOale in Prajituri, 21 Oct 2014 | 52422 vizualizari

 

Asa incet, incet am ajuns si la reteta cu numarul 500. Nu-mi imaginam ca voi ajunge la cifra asta. Voua trebuie sa va multumesc pentru aceasta. >:D<

 

INGREDIENTE

  • 5 pachete eugenii clasice (10 bucati)
  • 5 pachete eugenii cacao (10 bucati)
  • 2 budinci ciocolata Dr. Oetker
  • 2 budinci vanilie Dr. Oetker
  • 2 litri lapte
  • 16 linguri zahar
  • 300 ml frisca lichida
  • fulgi de ciocalata pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu eugenii:

Budincile se prepara conform procedurii de pe plic adaugand 900 ml lapte si 8 linguri de zahar pentru fiecare. Se prepara mai intai budinca de ciocolata.


Se tapeteaza o tava cu folie alimentara.


Restul de 200 ml lapte ramas se pune intr-o farfurie in care se pun la inmuiat eugeniile pe rand. Nu se lasa prea mult ca sa nu se rupa.


Se aranjaza eugeniile in tava alternand cele doua feluri. Se toarna peste eugenii budinca de ciocolata fierbinte, se niveleaza si se lasa la racit.


Se prepara apoi si budinca de vanilie si se toarna calda peste budinca de ciocolata.


Se lasa la racit si apoi se pune prajitura la frigider pana a doua zi. Se scoate pe un platou, se prepara frisca si se intine peste prajitura.


Se orneaza cu fulgi de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Se poate face cu orice fel de crema care va este pe plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu eugenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (64)

MotanLaOale 1

23.04.2015, 08:40

Andra_Constantinescu 1

23.04.2015, 11:54

Tare buna trebuie sa fie prajitura! Felicitari pentru numarul de retete!

MotanLaOale 1

23.04.2015, 13:34

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajiturica visinica