Desert prajitura cu eugenii

de MotanLaOale in Prajituri, 21 Oct 2014 | 71243 vizualizari

 

Asa incet, incet am ajuns si la reteta cu numarul 500. Nu-mi imaginam ca voi ajunge la cifra asta. Voua trebuie sa va multumesc pentru aceasta. >:D<

 

INGREDIENTE

  • 5 pachete eugenii clasice (10 bucati)
  • 5 pachete eugenii cacao (10 bucati)
  • 2 budinci ciocolata Dr. Oetker
  • 2 budinci vanilie Dr. Oetker
  • 2 litri lapte
  • 16 linguri zahar
  • 300 ml frisca lichida
  • fulgi de ciocalata pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu eugenii:

Budincile se prepara conform procedurii de pe plic adaugand 900 ml lapte si 8 linguri de zahar pentru fiecare. Se prepara mai intai budinca de ciocolata.

Se tapeteaza o tava cu folie alimentara.

Restul de 200 ml lapte ramas se pune intr-o farfurie in care se pun la inmuiat eugeniile pe rand. Nu se lasa prea mult ca sa nu se rupa.

Se aranjaza eugeniile in tava alternand cele doua feluri. Se toarna peste eugenii budinca de ciocolata fierbinte, se niveleaza si se lasa la racit.

Se prepara apoi si budinca de vanilie si se toarna calda peste budinca de ciocolata.

Se lasa la racit si apoi se pune prajitura la frigider pana a doua zi. Se scoate pe un platou, se prepara frisca si se intine peste prajitura.

Se orneaza cu fulgi de ciocolata.

TIPS-URI

1

Se poate face cu orice fel de crema care va este pe plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu eugenii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cupcakes cu crema de lamaie si ganache de ciocolata in trei culori