Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Reteta fara gluten, low carb.
Pueti pune zahar in loc de indulcitor si ciocolata alba normala a mea era low carb cu indulcitor.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/05/prajitura-cu-fistic-fara-gluten-low-carb.html
Preîncălziți cuptorul la 160°C. Zdrobiți fisticul decorticat.
Într-un castron, amestecați untul moale cu îndulcitorul și vanilia.
Se adauga ouale si smantana.
Se amestecă pentru a obține o pastă omogenă.
Topiți ciocolata albă în cuptorul cu microunde aproximativ 1 minut la 750 W, amestecand la fiecare 30 de secunde pentru a nu arde ciocolata.
Adăugați ciocolata topită la preparat.
Se incorporeaza apoi fisticul zdrobit , praful de copt amestecat cu pudra de migdale si pudra de fistic.
Se toarnă în forma unsa (17 x 17 cm).
Coaceți timp de 40 de minute.
Se lasa sa se raceasca cateva minute inainte de a scoate din forma.
Decorati cu indulcitor pudra si fistic.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult