Desert prajitura cu iaurt si frisca

de miremirc in Prajituri, 14 Oct 2012 | 330781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g piscoturi
  • 150 g branza almette cu smantana
  • 150 g zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 200 ml frisca lichida
  • 500 g iaurt cu piersici
  • 2 plicuri gelatina granule
  • 700 g compot piersici
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu iaurt si frisca:

Tapetam o forma de chec cu folie alimentara. Piscoturile le trecem prin sucul stors din compot si cu ele tapetam marginile formei de chec. Taiem putin din fiecare piscot ca sa nu depaseasca marginea tavii.


Gelatina o hidratam in 200 ml suc din compot, timp de 10 minute, apoi o topim pe foc mic, fara a o da in clocot.

Crema de branza cu smantana o amestecam cu zaharul pudra, adaugam apoi esenta de vanilie, iaurtul de fructe (cine doreste poate pune in iaurt, piersici din compot taiate marunt), gelatina topita si frisca batuta spuma.


Crema obtinuta o turnam in forma de chec tapetata cu piscoturi.Peste crema asezam din nou piscoturi. si dam la frigider de seara pana dimineata sau cel putin pentru 4 ore.


Rasturnam invers pe un platou.


Decor : piersicile din compot le taiem felii si le asezam pe prajitura.Frisca o mixam spuma tare si decoram prajitura cu ea, dupa cum doreste fiecare.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (73)

Aletta 1

12.07.2016, 13:11

Ancutsa 1

22.12.2017, 14:53

Foarte frumoasa!

LiziLizica 1

30.12.2018, 14:07

am facuto si o fac cu orice ocazie super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

ieri la 21:24

Magiun de prune

ieri la 16:34

Gogosari umpluti

ieri la 10:14

Desert rapid cu prune Crumble

ieri la 08:54

RETETA RECOMANDATA
Savarine