Desert prajitura cu mere

de loredanaaa in Prajituri, 24 Mar 2017 | 374 vizualizari

 

Este o reteta simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 180 gr faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • coajă de lamaie
  • 6 mere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu mere:

Ouăle le mixați cu zaharul, pana ce devin ca o crema si isi dubleaza volumul.


Adaugati faina amestecata cu praful de copt, in ploaie, amestecand usor cu o paleta de sus in jos.


Adaugati esenta si coaja de lamaie, amestecati.


Taiati merele cubulete si le asezati intr-o tava tapetata cu unt si pesmet sau hartie de copt.


Turnati compozitia peste mere.


Puneti tava in cuptor, la temperatura medie, pana se rumeneste bine.


Dureaza aproximativ 20 de minute, la 180 de grade C.


Faceti proba cu scobitoarea, daca e gata, lasati-o sa se răcească.


Dupa ce s-a racit, o pudrati cu zahar pudra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

loredanaaa 1

24.03.2017, 22:22

Multumesc

Bucataras Diana 1

25.03.2017, 00:41

MotanLaOale 1

25.03.2017, 11:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu mere si caramel