Desert prajitura cu nuci si ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 5 Mai 2017 | 828 vizualizari

 

O prajitura delicioasa, aromata, dupa o reteta frantuzeasca.
 

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 50 g de faina
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 4 oua
  • nuci
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu nuci si ciocolata:

Topim ciocolata cu untul, pe baie de aburi. Eu am avut o ciocolata cu crema de frisca, dar recomandata este ciocolata simpla cu lapte.


Batem cu un tel, ouale impreuna cu zaharul, apoi adaugam faina. Adaugam ciocolata si nucile taiate cat mai mari, peste oua. Amestecam bine.


Ungem tava cu ulei si tapetam cu faina, turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 20-25 de minute. Prajitura ramane umeda.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

05.05.2017, 20:48

Rocsi 1

08.05.2017, 20:34

Imi place sa servesc o bucatica langa un cappucino!

Rahela Velicu 1

08.05.2017, 21:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de ciocolata